Voorgerechten#

Bonbon van gerookte zalm                                                                                   
Gerookte zalm, gevuld met mousse van makreel met limoensap
en geserveerd met huisgemaakte cocktailsaus.

€ 8.75

 

Carpaccio
Heerlijk malse carpaccio op een bedje van Rucola  met zongedroogde tomaten,
pijnboompitten en pesto
€ 8.75
Soep van de dag
Dagelijks wisselende soep
€ 5.25
Wildzwijn 
Langzaam gegaarde nek van wildzwijn met creme van spruiten
en uien crunch.
 € 8.75
Champignons Dordogne.
In bierbeslag gefrituurde champignons, geserveerd met
warme knoflooksaus
 8.75
Salade met Brie en Spekjes                                                                                     
Frisse salade met reepjes brie, uitgebakken spekjes, zongedroogde tomaat,
en balsamico siroop geserveerd op een witlofbootje.( kan ook vegetarisch)
 € 8.75