Nog drie nachtjes slapen tot de Farmstacle Run begint…

In de derde editie gaan weer honderden mensen de strijd aan met de vele obstakels. De organisatie gaat voor meer spektakel, meer modder en meer uitdaging. Uiteraard is Bij Ne9en ook weer van de partij en ook wij pakken groots uit dit jaar!

Want nadat jij de finishlijn hebt gehaald is het tijd voor welverdiende ontspaning. En daar komen wij om de hoek kijken. Je vindt ons op het ‘Boeren Erf’ met maar liefst twee bars, waar we heerlijke koffie en thee en gekoeld bier, wijn en fris klaar hebben staan. Kom jij als bezoeker je vriend(in), collega’s of familie aanmoedigen? Ook dan staan we uiteraard weer voor je klaar. Het is mogelijk om te pinnen op het ‘Boeren erf’.

De kidsrun begint om 10.00 uur. Speciaal voor de kinderen verkopen wij ranja. Voor één muntje krijg je een liter ranja, met voldoende bekertjes natuurlijk. Voor de ouders is er koffie en thee in de ochtend. Nadat de kinderen klaar zijn beginnen de andere runs van 8,5 km en 13,5 km.

Heb je trek gekregen na een intensieve middag sporten of aanmoedigen? Ons barbecueteam zorgt zondag voor heerlijke biologische gerechten. De Heinose Dj’s van The Ultimate DJ zorgen voor het nodige muzikale vermaak. En als klap op de vuurpijl ‘vliegen’ we The Hillbilly Moonshiners in. Deze gave band staat later dit jaar op het wereldberoemde Sziget Festival. Check onderstaande video om alvast in de stemming te komen voor zondagmiddag.

De weerberichten voor zondag zijn goed. Mocht het toch gaan regenen dan kun je in onze Café-tent schuilen en bij (onverwachte) hitte de schaduw opzoeken. In de grote tent vinden verschillende leuke en gezellige activiteiten plaats. Er is ook aan de kinderen gedacht, Rojo Events zorgt voor het nodige vertier.

Zien we je zondag? Wij hebben er zin in!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *