Laat de Pompdagen maar beginnen!

Hét jaarlijkse feest van Heino gaat aanstaande woensdag weer van start. Bij Ne9eN kijkt hier, net als de meeste Heinoërs, al maanden naar uit. De organisatie van de Pompdagen heeft weer een spectaculair programma neergezet. Ook Bij Ne9eN staat vijf dagen in het teken van gezelligheid, oude bekenden ontmoeten, lekker bijkletsen op het terras en veel live muziek in de avonden.

Dijk van een programma
Op donderdag trappen wij om 13.30 uur af met de Heinose Modemiddag. Dit organiseren wij samen met onder andere MOOI! Bij Hollewand. In de pauzes wordt het publiek vermaakt met een heuse Merengue dansshow. En aan het einde kan er zelfs meegedanst worden! Kan je niet dansen? Dat is geen excuus, want de dansers en danseressen van de dansshow leren je in no-time de basispassen ;-).

Gospel met RV De Natte Peddel
Donderdagavond treden The Bounty Hunters op tussen 21.00 en 01.00 uur. In de pauzes is het tijd voor gospelklassiekers als ‘ Oh Happy Day’ uit de film Sister Act, gezongen door RV De Natte Peddel . Vrijdagavond staat in het van de 80’s, 90’s en 00’s. Speciaal voor de jeugd van vroeger organiseren we een memoriesavond met dansbare muziek, verzorgd door de specialist op dit gebied Eric Witteveen.

The Bounty Hunters & Kraakthelder

Pompbuffet
Zaterdag denken we ook aan de innerlijke mens, want vanaf 17.00 uur staat het Pompbuffet klaar. Daarna bouwt coverband Kraakthelder een feestje tot 01.00 uur. Ook DJ heet Sander Scheperman is van de partij. We kennen hem onder andere van carnaval in Albergen. Gegarandeerd een topavond dus!

Afsluiting
We sluiten de Pompdagen zondag goed af met Ierse feestmuziek van een Alice Springs band en met DJ Sjors van Gerrisheim. Om 18.00 uur worden de Pompdagen 2017 officieel afgesloten bij de Hof van Rakhorst. Wil je daarna nog een hapje eten? Schuif dan aan bij ons Pompbuffet. We zijn zondag namelijk nog tot 20.00 uur geopend.

Tot op de Pompdagen, Wij kunnen niet wachten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *