Hoofdgerechten

 

Kabeljauw Gamba palet.                                                                                                                          
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met 2 reuzen gamba’s .
Geserveerd met huisgemaakte Chimichurri.
€17.75
Vegetarische verrassing.
Onze chef maakt dagelijks een wisselende vegetarische specialiteit.
€ 15.75
Kippen Dijen “KIMCHEE”.                                                                                                                     
Heerlijk malse kippendij, gekruid met Kimchee marinade.
Geserveerd op roerbak groente met een timbaaltje kruidige rijst en Kimchee saus.
€15,75
Saltimbocca van varkenshaas.
Varkenshaas medaillons, met romige rijke witte wijn saus, salie, Mozzarella en
gescheurde rauwe ham. Volgens klassiek Italiaans recept.
€16,75
Tournedos (Biefstuk van de haas).                                                                                                       
Biefstuk van de Ossenhaas, met grove groentes geglaceerd in Balsamico siroop
€19,75
Duo van lamsvlees.
Malse lams nekfilet gecombineerd met een lamszadel kotelet.
Geserveerd met couscous en rijke Marokkaanse jus.
€19,75
Iberico “ Apple Jack “.                                                                                                                   
Procureur van het bekende, Spaanse Iberico varken.
Geserveerd met gegrilde appel en een rijke kalfsjus met Zwolse mosterd.
€17,75
Huisgemaakte spareribs.                                                                                   Portie
Geserveerd met knoflooksaus en garnituur .                                                       Onbeperkt
 €15.50
€19.50