Hoofdgerechten#

 

Zalmfilet.
Met krokant gebakken bacon, creme fraise aangemaakt met Zwolse mosterd en oven aardappelen.
€17.75
Vegetarisch verrassing.                                                                                                                    
Onze chef maakt dagelijks een wisselende vegetarische specialiteit
€16,75
Kippendijen “Caprese”
Met tomaten coulis , Mozzarella, Basilicumolie en zeezout geserveerd op tagliatella
€16,95
Boeren schnitzel
Forse schnitzel met gebakken spek, champignons en uien.
€16,75
Varkenshaas met Gorgonzola saus                                                                                                       
Varkenshaas medaillons geserveerd met zachte Gorgonzola saus en stoofpeer.
€17,75
Heino’s stoofpotje
Runderstoofvlees et champignons, ui, bleekselderij en wortel gestoofd in eigen jus,
geserveerd met een gestoomd broodje.
€17,75
Steak Chimmichurri.
Malse Rib Eye met Argentijnse Chimmichurri en kruidige oven aardappelen.
€ 18.50
Steak van Sukade
Grain Fed Sukade steak van het Hereford rund , met rode wijn jus, crispy bacon
en gerookte paprikapuree.
€ 18.75
Huisgemaakte spareribs.                                                                                   Portie
Geserveerd met knoflooksaus en garnituur .                                                       Onbeperkt
 €15.95
€19.75