Koud/warm buffet 2

  • Minimum aantal personen: 20
  • Prijs per persoon: € 25,50

Koude gerechten

Salades
– Aardappelsalade aangemaakt met grove mosterd en uitgebakken spekjes
– Huis gemaakte zalmsalade ( met verse zalm )
– Rijkelijk gevulde rundvleessalade
Visgerechten
– Hollandse zoute haring met uitjes
– Gerookte forelfilet
– Noorse garnalen
Gebakken gamba’s met knoflooksaus
– Gerookte zalmfilet
 Vleesgerechten
– Opgemaakt schaal met gerookte Italiaanse ham soorten rijkelijk gegarneerd
– Vleesschaal met o.a. rosbief en rollade
– Carpaccio van rund gegarneerd met oude kaas pijnboompitjes & olijfolie
– Bourgondisch gebraad “Bij Ne9eN”
Bijgerechten
– Kruidenboter, olijven & tapanades
– Mand met diverse broodsoorten

Warme gerechten

 Visgerechten
– Zalmfilet met een romige groene kruidensaus
Vlees gerechten
– Roergebakken reepjes runderhaas in stroganoffsaus
– Stukjes varkenshaas in champignonroomsaus met spekjes
– Kipfilet in kerriesausje en vruchten
– Beenham met mosterdsaus
Bijgerechten
– Nasi
– Vers warm groentegarnituur
– Gebakken aardappeltjes met spekjes en ui
– Rosti

Suggesties te aanvulling van het buffet

Vooraf een kop soep € 3,50 p.p.
Ter afsluiting een dessert naar keuze € 5,75 p.p.
Ter afsluiting een dessertbuffet € 7,50 p.p.