Minimum aantal personen : 25
Ons 4 gangen dinerbuffet wordt als volgt geserveerd:
– Voorgerecht in buffetvorm gepresenteerd
– Soep wordt geserveerd aan tafel
– Hoofdgerechten in buffetvorm gepresenteerd
– Grand dessert wordt geserveerd aan tafel
VOORGERECHTEN
– Cocktail met garnalen en cocktailsaus
– Salade van kip en fruit aangemaakt met romige kerriesausje
– Ham soorten gegarneerd met meloen
– Gerookte zalm met remouladesaus.
– Carpaccio met zongedroogde tomaten en pesto.
* Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood, roomboter en kruidenboter.
SOEP
– Heldere runderbouillon met tuinkruiden.
HOOFDGERECHTEN
– Gebakken zalmfilet met kruidensaus.
– Gebakken kipfilet “Bonne Femme”
– Varkensmedaillons opgebonden met spek en geserveerd met gepofte kers tomaatjes, knoflook en
verse basilicum.
– Biefstukjes met pepersaus;
– Twee aardappelgerechten.
– Twee warme groentes
– Rauwkostsalade.
DESSERTS
Grand dessert op tafel geserveerd.
Dit dinerbuffet is eventueel af te sluiten met een uitgebreid koffie/theebuffet of koffie/thee met bonbon.
Uiteraard zijn er in overleg andere gerechten mogelijk.