Diner buffet

Minimum aantal personen :  25

 

Ons 4 gangen dinerbuffet wordt als volgt geserveerd:

–  Voorgerecht in buffetvorm gepresenteerd

–  Soep wordt geserveerd aan tafel

–  Hoofdgerechten in buffetvorm gepresenteerd

–  Grand dessert wordt geserveerd aan tafel

 

VOORGERECHTEN

– Cocktail met garnalen en cocktailsaus

– Salade van kip en fruit aangemaakt met romige kerriesausje

–  Ham soorten gegarneerd met meloen

–  Gerookte zalm met remouladesaus.

–  Carpaccio met zongedroogde tomaten en pesto.

*  Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood, roomboter en kruidenboter.

 

SOEP

 

–  Heldere runderbouillon met tuinkruiden.

 

HOOFDGERECHTEN

 

–  Gebakken zalmfilet met kruidensaus.

–  Gebakken kipfilet “Bonne Femme”

–  Varkensmedaillons opgebonden met spek en geserveerd met gepofte kers tomaatjes, knoflook en

verse basilicum.

–  Biefstukjes met pepersaus;

–  Twee aardappelgerechten.

–  Twee warme groentes

–  Rauwkostsalade.

 

DESSERTS

 

Grand dessert op tafel geserveerd.

 

Dit dinerbuffet is eventueel af te sluiten met een uitgebreid koffie/theebuffet of koffie/thee met bonbon.

Uiteraard zijn er in overleg andere gerechten mogelijk.