Menukaart

De menukaart van onze brasserie bestaat uit drie gangen.

Voorgerechten

Nacho’s Bij Ne9eN
Nacho chips, met gekruid gehakt, gesnipperde ui, paprika, tomaat, gegratineerd met kaas en geserveerd met tomaten salsadip.
€ 8,75
Carpaccio
Heerlijk malse carpaccio op een bedje van Rucola  met zongedroogde tomaten,
pijnboompitten en pesto
€ 9.75
Soep van de dag
Dagelijks wisselende soep
€ 5.25
Champignons “Dordogne”       
In Kruidig bierbeslag gefrituurde champignons, geserveerd met warme knoflooksaus
 € 8.75
Iberico fingers
Kruidige gegrilde Iberico Fingers, met Spaanse wraps,
fris/pittige tomaten salsa en knoflooksaus.
 € 9.75
Salade met warm gerookte zalm                                                                           
Salade met warm gerookte zalmfilet op veldsla met gegrilde paprika, rode ui, hard gekookt ei en gemarineerde cherry tomaatjes, afgemaakt met een smokey dressing
 € 9.75

Reserveren

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • :
  • Let op: Uw reservering is pas definitief als deze door ons is bevestigd.

Hoofdgerechten

Kabeljauw filet
Kabeljauw filet gewikkeld in Serranoham, geserveerd met frisse tomaten salsa
en een huisgemaakte aardappel wafel.
€21.50
Vegetarisch verrassing.                                                                                                                    
Onze chef maakt dagelijks een wisselende vegetarische specialiteit

€16.75
Gevulde kippendij
Kippendij gevuld met romige geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en pesto,
omwikkeld met spek en geserveerd met tomaten coullies. 
€16.75
Boeren schnitzel
Forse schnitzel met gebakken spek, champignons en uien.

€17.75
Varkenshaasje
Varkenshaas medaillons omwikkeld met spek, geserveerd met mosterd/port jus,
gegrilde appel en crispy bacon
€18.75
Rib Eye Steak
Malse Rib Eye met “Good Old Peppersauce”
€18.75
Eendenborst met biet
In eigen vet gebakken eendenborst filet, op carpaccio van rode biet,
geserveerd met puree van zoete aardappel.
€18.75
Mixed Grill
Combinatie van gegrilde sukade steak, varkenshaas medaillon, kippendij en crispy bacon,
geserveerd met pepersaus.
€ 19.75
Huisgemaakte spareribs
Geserveerd met knoflooksaus en garnituur.
1 Streng (600 gram)
2 Strengen (1200 gram)
€ 17.00
€ 21.50

Nagerechten

Sorbet
Vanilleroomijs met gemarineerd vers fruit en slagroom
 €5.75
Mokka Royal
Mokka ijs, geserveerd met huisgemaakte kletskoppen, karamelsaus en slagroom
€ 6.95
Creme brulee.                                                                                                       
Creme brulee, geserveerd met een huisgemaakte tuille, gevuld met frambozen mousse
€ 7.45
Brioche dessert burger                                                                                 
Brioche broodje, met mascarpone, mango sorbet ijs en kersen.
 € 7.95
Combi Parfait
Half gevroren, huisgemaakte duo van parfait en eiwitschuim.
€ 7.95
Vanille room Flan
Spaanse Flan van vanilleroom met karamelsaus en slagroom. 
€ 7.95
Kinderijsje
Heerlijk kinderijsje in een leuke verrassing en slagroom
 €3.50

Driegangenmenu’s

Bekijk ook eens onze driegangenmenu’s. Voor een scherp bedrag een volledig driegangenmenu.

Bekijk de menu’s

Vragen over de menukaart? Neem gerust contact met ons op!

Naar het contactformulier

Foto_3
Foto_2
Foto_1
Slider_Diner_BijNe9eN
4
Slider_Restaurant_BijNe9eN