Menukaart

De menukaart van onze brasserie bestaat uit drie gangen.

Voorgerechten

Carpaccio, 
Huisgemaakte carpaccio met Grana Pandano, pijnboompitten, Rucola, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto
€ 10,75
Shika Tataki
Hertenrug gemarineerd in sesamolie met sesamzaadjes, kort aangebakken  
en getrancheerd. Geserveerd met ponzusaus, wasabicrème, bieslook en bosui. 
€ 11.75
Gerookte zalm
Op eiken gerookte zalmfilet met limoen cremefraise en een frisse salade van komkommer en appel
€ 10.75
Zwolse mosterdsoep,
Romige lichtpittige mosterdsoep met Zwolse Wijndragers mosterd en Heinose droge worst van Slagerij Mekers.
€ 6.75
Traditionele Oxtail Clair (Heldere Ossenstaartsoep)
Van ossenstaarten getrokken bouillon, afgemaakt met Madera 
en geserveerd met bospaddenstoelen.  
€ 7.50
Champignons Dordogne
In bierbeslag gefrituurde champignons met een warme knoflook-kruidensaus
 € 9.75
Garnalen in kataifideeg
Gefrituurde grote garnalen in kataifideeg, geserveerd met frisse  
tzatziki en duivels jus. 
€ 10.75
Proeverij
Combinatie van voorgerechten (minimaal 2 personen) 
€ 13.50
Per persoon

Hoofdgerechten

Snoekbaarsfilet
Snoekbaarsfilet, afgelakt met appelstroop en geserveerd op julienne
van prei, geserveerd met Hollandaise saus
€19.50
Zalmfilet
Op spek gegaarde zalmfilet, met mosterdsaus 
€19.50
Kippendij
Kippendij, geserveerd op smokey geroosterde paprika, met oosterse saus. 
€17.75
Varkenshaas
Gebakken varkenshaas medaillonsmet saus van Bleu d’Auvergne, met 
gepofte quinoa
€18.75
Rumpsteak
Ierse rumpsteak, bedekt met persillade.  
Geserveerd met sjalottenjus en crumble van tomaat. 
€18.75
Eendenborst
Op eigen vet gebakken eendenborst, op chutney van appel, tomaat en ui, 
met knoflook jus 
€19.50
Portabello,
Portabello gevuld met gehakte noten, knoflook, ui en gesmolten blauwschimmel kaas, geserveerd op romige lintpasta met rucola
€17.75
Gefrituurde bloemkoolroosjes 
Gefrituurde bloemkoolroosjes in bierbeslag, geserveerd met een  
romige oosterse groente curry, zoet zure komkommer en limoenyoghurt 
€ 17.75
Klassiekers Bij Ne9eN
Huisgemaakte Spareribs Bij Ne9eN
Geserveerd met Yoghur/knoflooksaus en smokey BBQsaus.
€ 18.50
Schnitzel Bij Ne9eN
Varkensschnitzel met traditioneel Bonne Femme garnituur.
€ 16.75
Sate Bij Ne9eN
Forse spies van varkenshaas saté, met kroepoek, huisgemaakte atjar en gefrituurde uitjes
€ 15.50

Nagerechten

Semifreddo di biscotto licor
Halfgevroren dessert met Koekie, stoofperen en slagroom.
 €8.75
Coupe Noisette
Hazelnoot ijs, Maple-walnut ijs, caramel siroop en slagroom 
€ 8.75
TiraMisu
Traditionele Tira-Misu met verschillende texturen van mandarijn
€ 8.75
Sorbet Bij Ne9eN
Horizotale sorbet van verschillende soorten sorbetijs met vers fruit vruchtencoullis en slagroom
 € 7.95
Crème caramel
Crème caramel met stroopwafel, amandel-caramelschotsen  
en slagroom. 
 
€ 8.75

Chocolademousse PX
Mousse van pure chocolade met schuim van Pedro Ximénez. 
€ 8.95
Kinderijsje
Heerlijk kinderijsje in een leuke verrassing en slagroom
 €3.50

Driegangenmenu’s

Bekijk ook eens onze driegangenmenu’s. Voor een scherp bedrag een volledig driegangenmenu.

Bekijk de menu’s

Vragen over de menukaart? Neem gerust contact met ons op!

Naar het contactformulier

Foto_3
Foto_2
Slider_Diner_BijNe9eN
4
Slider_Restaurant_BijNe9eN