Menukaart

De menukaart van onze brasserie bestaat uit drie gangen.

Voorgerechten

Bonbon van gerookte zalm.                                                                                            
Gerookte zalm, gevuld met mousse van makreel met limoensap
en geserveerd met huisgemaakte cocktailsaus.
€ 8.75
Carpaccio
Heerlijk malse carpaccio op een bedje van Rucola  met zongedroogde tomaten,
pijnboompitten en pesto
€ 8.75
Soep van de dag
Dagelijks wisselende soep
€ 5.25
Champignons “Dordogne”       
In Kruidig bierbeslag gefrituurde champignons, geserveerd met warme knoflooksaus
 € 8.75
Wildzwijn                                                                                             
Langzaam gegaarde nek van wildzwijn met creme van spruiten
en uien crunch.
 € 8.75
Salade met Brie en Spekjes                                                             .                                             
Frisse salade met reepjes brie, uitgebakken spekjes, zongedroogde tomaat,
en balsamico siroop geserveerd op een witlofbootje.( kan ook vegetarisch)
 € 8.75

Reserveren

  • :
  • Let op: Uw reservering is pas definitief als deze door ons is bevestigd.

Hoofdgerechten

Zalmfilet.
Met krokant gebakken bacon, creme fraise aangemaakt met Zwolse mosterd en oven aardappelen.

€17.75
Vegetarisch verrassing.                                                                                                                    
Onze chef maakt dagelijks een wisselende vegetarische specialiteit

€16.75
Kippendijen “Caprese”
Met tomaten coulis , Mozzarella, Basilicumolie en zeezout geserveerd op tagliatella

€16.95
Boeren schnitzel
Forse schnitzel met gebakken spek, champignons en uien.

€16.75
Varkenshaas met Gorgonzola saus                                                                                                       
Varkenshaas medaillons geserveerd met zachte Gorgonzola saus en stoofpeer.

€17.75
Heino’s stoofpotje
Runderstoofvlees et champignons, ui, bleekselderij en wortel gestoofd in eigen jus,
geserveerd met een gestoomd broodje.

€17.75
Steak Chimmichurri.
Malse Rib Eye met Argentijnse Chimmichurri en kruidige oven aardappelen.

€ 18.50
Steak van Sukade
Grain Fed Sukade steak van het Hereford rund , met rode wijn jus, crispy bacon
en gerookte paprikapuree.


€ 18.75
Huisgemaakte spareribs
Geserveerd met knoflooksaus en garnituur.
Portie
Onbeperkt
€ 15.95
€ 19.75

Nagerechten

Sorbet
Vanilleroomijs met gemarineerd vers fruit en slagroom
 €5.75
Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
 €5.75
Creme Brulee    
Creme Brulee met Heinose Babbelaar en een Heinose Babbelaar On The Side.
 €6.95
Brownie/Cheese cake met rood fruit. .
Huisgemaakte tompouche van Brownie en Cheese cake met rood fruit en slagroom.
 €6.95
Semmi Freddo               
Huisgemaakt, half bevroren stoofperen dessert, geserveerd met kaneelyoghurt en een beetje slagroom.
 €6.95
Tarte Tatin “Bij Ne9en
Omgekeerd gebakken taartje van appel, karamel en bladerdeeg, geserveerd met vanillesaus en slagroom.
€6.95
Kinderijsje
Heerlijk kinderijsje in een leuke verrassing en slagroom
 €3.80

Driegangenmenu’s

Bekijk ook eens onze driegangenmenu’s. Voor een scherp bedrag een volledig driegangenmenu.

Bekijk de menu’s

Vragen over de menukaart? Neem gerust contact met ons op!

Naar het contactformulier

Foto_3
Foto_2
Foto_1
Slider_Diner_BijNe9eN
4
Slider_Restaurant_BijNe9eN