De menukaart van onze brasserie bestaat uit drie gangen.
De menukaart van onze brasserie bestaat uit drie gangen.
Carpaccio, Huisgemaakte carpaccio met Grana Pandano, pijnboompitten, Rucola, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto | € 10,75 |
Shika Tataki Hertenrug gemarineerd in sesamolie met sesamzaadjes, kort aangebakken en getrancheerd. Geserveerd met ponzusaus, wasabicrème, bieslook en bosui. | € 11.75 |
Gerookte zalm Op eiken gerookte zalmfilet met limoen cremefraise en een frisse salade van komkommer en appel | € 10.75 |
Zwolse mosterdsoep, Romige lichtpittige mosterdsoep met Zwolse Wijndragers mosterd en Heinose droge worst van Slagerij Mekers. | € 6.75 |
Traditionele Oxtail Clair (Heldere Ossenstaartsoep) Van ossenstaarten getrokken bouillon, afgemaakt met Madera en geserveerd met bospaddenstoelen. | € 7.50 |
Champignons Dordogne In bierbeslag gefrituurde champignons met een warme knoflook-kruidensaus | € 9.75 |
Garnalen in kataifideeg Gefrituurde grote garnalen in kataifideeg, geserveerd met frisse tzatziki en duivels jus. | € 10.75 |
Proeverij Combinatie van voorgerechten (minimaal 2 personen) | € 13.50 Per persoon |
Snoekbaarsfilet Snoekbaarsfilet, afgelakt met appelstroop en geserveerd op julienne van prei, geserveerd met Hollandaise saus | €19.50 |
Zalmfilet Op spek gegaarde zalmfilet, met mosterdsaus | €19.50 |
Kippendij Kippendij, geserveerd op smokey geroosterde paprika, met oosterse saus. | €17.75 |
Varkenshaas Gebakken varkenshaas medaillonsmet saus van Bleu d’Auvergne, met gepofte quinoa | €18.75 |
Rumpsteak Ierse rumpsteak, bedekt met persillade. Geserveerd met sjalottenjus en crumble van tomaat. | €18.75 |
Eendenborst Op eigen vet gebakken eendenborst, op chutney van appel, tomaat en ui, met knoflook jus | €19.50 |
Portabello, Portabello gevuld met gehakte noten, knoflook, ui en gesmolten blauwschimmel kaas, geserveerd op romige lintpasta met rucola | €17.75 |
Gefrituurde bloemkoolroosjes Gefrituurde bloemkoolroosjes in bierbeslag, geserveerd met een romige oosterse groente curry, zoet zure komkommer en limoenyoghurt | € 17.75 |
Klassiekers Bij Ne9eN | |
Huisgemaakte Spareribs Bij Ne9eN Geserveerd met Yoghur/knoflooksaus en smokey BBQsaus. | € 18.50 |
Schnitzel Bij Ne9eN Varkensschnitzel met traditioneel Bonne Femme garnituur. | € 16.75 |
Sate Bij Ne9eN Forse spies van varkenshaas saté, met kroepoek, huisgemaakte atjar en gefrituurde uitjes | € 15.50 |
Semifreddo di biscotto licor Halfgevroren dessert met Koekie, stoofperen en slagroom. | €8.75 |
Coupe Noisette Hazelnoot ijs, Maple-walnut ijs, caramel siroop en slagroom | € 8.75 |
TiraMisu Traditionele Tira-Misu met verschillende texturen van mandarijn | € 8.75 |
Sorbet Bij Ne9eN Horizotale sorbet van verschillende soorten sorbetijs met vers fruit vruchtencoullis en slagroom | € 7.95 |
Crème caramel Crème caramel met stroopwafel, amandel-caramelschotsen en slagroom. | € 8.75 |
Chocolademousse PX Mousse van pure chocolade met schuim van Pedro Ximénez. | € 8.95 |
Kinderijsje Heerlijk kinderijsje in een leuke verrassing en slagroom | €3.50 |
Bekijk ook eens onze driegangenmenu’s. Voor een scherp bedrag een volledig driegangenmenu.