Menukaart

De menukaart van onze brasserie bestaat uit drie gangen.

Voorgerechten

Carpaccio, 
Huisgemaakte carpaccio met Grana Pandano, pijnboompitten, Rucola, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto
€ 10,75
Gerookte zalm
Op eiken gerookte zalmfilet met limoen cremefraise en een frisse salade van komkommer en appel
€ 10.75
Franse uiensoep,
Traditionele Franse uiensoep, natuurlijk geserveerd met onze eigen kaascrouton
€ 5.25
Zwolse mosterdsoep,
Romige lichtpittige mosterdsoep met Zwolse Wijndragers mosterd en Heinose droge worst van Slagerij Mekers.
€ 6.75
Champignons Dordogne
In bierbeslag gefrituurde champignons met een warme knoflook-kruidensaus
 € 9.75
Gebakken grote garnalen
Black tigers garnalen, geserveerd op een lichtpittige pasta met knoflook crostini
€ 10.50
Proeverij
Combinatie van voorgerechten (minimaal 2 personen) 
€ 11.50
Per persoon

Reserveren

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • :
  • Let op: Uw reservering is pas definitief als deze door ons is bevestigd.

Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet 
Langzaam gegaarde kabeljauw, geserveerd met hollandaisesaus en een frisse witlofsalade.
€21.50
Zalmfilet
Gegrilde zalm, met kruidige lintpasta en champignons
€19.50
Kippendij,
Gebakken kippendij, geserveerd met een romige groente curry, zoet zure komkommer en limoenyoghurt.
€17.75
Varkenshaas,
Varkenshaas medaillons,  een met salade van mango rode ui koriander en wasabi, met een warme licht pikante exotische dressing.
€18.75
Rumpsteak
Ierse rumpsteak, bedekt met persillade.
Geserveerd met gekonfijte sjalotten en peterseliejus
€18.75
Sukade steak,
Rose gebakken steak van sukade, geserveerd op, met rode wijn afgebluste
champignons, kruidenboter en uien crumble
€19.50
Portabello,
Portabello gevuld met gehakte noten, knoflook, ui en gesmolten blauwschimmel kaas, geserveerd op romige lintpasta met rucola
€17.75
Vegetarische lasagne
Courgettelasagne Verde met Brie en groentes, geserveerd met een frisse witlofsalade
€ 17.75
Huisgemaakte spareribs
Geserveerd met knoflooksaus en garnituur.
1 Streng (600 gram)
2 Strengen (1200 gram)
€ 17.00
€ 21.50

Nagerechten

Tropisch dessert, 
Frisse salade van ananas en mango op gebakken banaan,
geserveerd met vanille-ijs, slagroom en basilicum-limoen gel
 €8.75
Merenque met warme kersen, 
Huisgemaakt schuitje van Merenque, geserveerd met warme kersen,
mascarpone/ roomcreme en Bastogne crumble
€ 8.75
Tira-misu 
Traditionele Tira-Misu, met limocelloroom en hollandse aardbeien
€ 8.75
Sorbet Bij Ne9eN
Horizotale sorbet van verschillende soorten sorbetijs met vers fruit vruchtencoullis en slagroom
 € 7.95
Creme brulee, 
Creme brulee in eigen keuken bereid, met rood fruit en een gel van peer
€ 7.95
Chocolademousse,
Combinatie van witte en donkere chocolademousse, slagroom met spekkoek en chocolade reductie
€ 8.95
Kinderijsje
Heerlijk kinderijsje in een leuke verrassing en slagroom
 €3.50

Driegangenmenu’s

Bekijk ook eens onze driegangenmenu’s. Voor een scherp bedrag een volledig driegangenmenu.

Bekijk de menu’s

Vragen over de menukaart? Neem gerust contact met ons op!

Naar het contactformulier

Foto_3
Foto_2
Foto_1
Slider_Diner_BijNe9eN
4
Slider_Restaurant_BijNe9eN