Menukaart

De menukaart van onze brasserie bestaat uit drie gangen.

Voorgerechten

Tartaar van Tonijn 
Tartaar van verse Tonijn filet met soja parels en sesamzaad,
geserveerd met tomaten/ chili salsa en gegrilde tortilla’s/ Casave Chips
€ 9.75
Carpaccio
Heerlijk malse carpaccio op een bedje van Rucola  met zongedroogde tomaten,
pijnboompitten en pesto
€ 8.75
Soep van de dag
Dagelijks wisselende soep
€ 5.25
Champignons “Dordogne”       
In Kruidig bierbeslag gefrituurde champignons, geserveerd met warme knoflooksaus
 € 8.75
Iberico fingers
Kruidige gegrilde Iberico Fingers, met Spaanse wraps,
fris/pittige tomaten salsa en knoflooksaus.
 € 9.75
Salade van geroosterde groentes                                                                            
Salade van gegrilde courgette, paprika, rode ui,
wortelrepen, zongedroogde tomaatjes en kruimelfeta, afgemaakt met
Balsamico dressing.
 € 8.75

Reserveren

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • :
  • Let op: Uw reservering is pas definitief als deze door ons is bevestigd.

Hoofdgerechten

Dorade filet
Op de huid gebakken Dorade filet, geserveerd met parelcouscous aangemaakt met citroen-bieslookroom.
€18.75
Vegetarisch verrassing.                                                                                                                    
Onze chef maakt dagelijks een wisselende vegetarische specialiteit

€16.75
Kippendij “pisang”
Gegrilde oosterse kippendij, geserveerd op licht pittige kokos mihoen met gefrituurde banaan. 
€17.50
Boeren schnitzel
Forse schnitzel met gebakken spek, champignons en uien.

€16.95
Varkenshaasje
Varkenshaas medaillons omwikkeld met spek, gegratineerd met geitenkaas
geserveerd met Puree met groene pesto  
€18.75
Rib Eye Steak
Malse Rib Eye met geroosterde groentes van de grillpan.
Met Italiaanse kruidenboter met Basilicum en zongedroogde tomaat.
€18.75
Steak van Sukade
Grain Fed Sukade steak van het Hereford rund , met  crispy bacon
en Chimichurri en crispy Bacon. .
€ 18.50
Mixed Grill
Combinatie van gegrilde sukade steak, varkenshaas medaillon, kippendij en crispy bacon,
geserveerd met pepersaus.
€ 18.75
Huisgemaakte spareribs
Geserveerd met knoflooksaus en garnituur.
1 Streng (600 gram)
2 Strengen (1200 gram)
€ 17.00
€ 21.50

Nagerechten

Sorbet
Vanilleroomijs met gemarineerd vers fruit en slagroom
 €5.75
Chocolade lavacake
Warm verrassend chocoladetaartje
geserveerd met bolletje vanille roomijs en slagroom.
€ 6.95
Creme brulee.                                                                                                       
Creme brulee, geserveerd met torentjes van hazelnoot-mouse
en walnoten crumble.        
€ 6.95
Bananensplit “Tegendraads”                                                                                   
In likeur 43 gemarineerde banaan, afgebrand met basterdsuiker
geserveerd met vanille roomijs, chocoladesaus en slagroom.
 €6.95
 “Mojito”Parfait
Half gevroren, huisgemaakt Mojito ijs, geserveerd met
mint Espuma en watermeloen.

€ 6.95
Panna Cotta “Bij Ne9eN “.
Vanille Panna Cotta, met zomerfruit, citruscrunch en slagroom.

€6.95
Kinderijsje
Heerlijk kinderijsje in een leuke verrassing en slagroom
 €3.80

Driegangenmenu’s

Bekijk ook eens onze driegangenmenu’s. Voor een scherp bedrag een volledig driegangenmenu.

Bekijk de menu’s

Vragen over de menukaart? Neem gerust contact met ons op!

Naar het contactformulier

Foto_3
Foto_2
Foto_1
Slider_Diner_BijNe9eN
4
Slider_Restaurant_BijNe9eN